La Història

Els orígens són sicilians, però la nostra vida ens ha portat a descobrir el món. Sutta (al sud o Syracuse i Sicília) són terra i sol, aromes i mar, ametlles i peixos. Supra (el nord, o Torí i el Piemont) són fred i boira, bolets i carn, noblesa i vi. Les nostres arrels hi són, però el nostre present és Barcelona des de fa més de vint anys. Sempre apassionades pel món de la gastronomia i el vi, L’Osteria Sutta e Supra vol ser la síntesi de les dues ànimes que representen la nostra família i la nostra cuina.

Sutta

Sutta és el nostre saló gran, una zona íntima i lluminosa, perfecta per a un sopar familiar, així com per a una vetllada amb amics. La cuina oberta us donarà l’emoció de tastar els plats a poca distància de la brigada, podreu apreciar els moviments i la senzillesa dels gestos dels nostres cuiners. Al fons el nostre celler us permetrà escollir el vi perfecte per a la vostra experiència gastronòmica.

sala_osteria_sutta_e_supra_sutta

Supra

Supra és la informalitat, la senzillesa i el dinamisme. Una barra de gairebé 15 metres, apte per fer un aperitiu o un cafè, una focaccia farcida o un menú de dinar. Però això no és tot: les taules a l’entrada, amb una paret càlida i acollidora dels productes Made in Italy darrere d’ells, seran el lloc ideal per experimentar l’essència de l’Osteria.

sala_supra_osteria_sutta_e_supra_sala_entrata_supra

La cuina

La cuina de l’Osteria Sutta e Supra es basa en l’equilibri dels productes, en l’atenció als detalls i el gust, en records de la infància revisitats en receptes i plats completament moderns. Una cuina que respecta les estacions i la terra i el gust.
A Osteria Sutta i Supra descobriràs l’ànima de la cuina italiana, sovint maltractada en plats no convencionals. No hi haurà màgia ni productes químics. La màgia donarà el gust pel que fa als productes de la terra i del mar.

La màgia serà l’autenticitat.

Creiem indispensable l’excel·lència en el producte que es sustenta per l’exigència i fidelitat dels millors productors i proveïdors

Els nostres menús de migdia, de dilluns a dissabte, són elaboracions més elementals i equilibrades, que parteixen d’una cuina centrada en arrels tradicionals que et transporten a Itàlia amb plats que aviven els sentits amb productes de sempre.

L’equip

team_osteria_sutta_e_supra

Vols descobrir el mon dels vins?

La cuina i el vi són un matrimoni perfecte. A l’Osteria Sutta e Supra el vi és coprotagonista de l’experiència gastronòmica. Una àmplia gamma d’etiquetes estrictament italianes us permetrà conèixer i descobrir raïms autèntics de la zona. Vi no només per sopar. A Osteria Sutta i Supra organitzem degustacions i esdeveniments mensuals relacionats amb el món del vi per ampliar la possibilitat de sorprendre’t amb les aromes i sabors de la terra.

Adreça

CARRER DE CASANOVA 195
08036 BARCELONA

reserves

Horaris

DIJOUS, DIVENDRES i DISSABTE
18:00 a 23:00

DIUMENGE, DILLUNS, DIMARTS i DIMECRES.
Tancat